Inschrijvingen FNLI Award 2020 geopend!

Inschrijvingen FNLI Award 2020 geopend!

3 februari 2020


Op 24 september 2020 is het zover. Dan wordt op de FNLI-Jaarbijeenkomst voor de tweede keer de FNLI Award uitgereikt. Met het uitreiken van de FNLI Award beoogt de FNLI de mensen achter bijzondere, vernieuwende, creatieve initiatieven of projecten die raken aan de werkgebieden van FNLI extra voor het voetlicht te brengen. “Deze prachtige erkenning inspireert me en geeft je Green Energy”, aldus Ad Jansen (Suiker Unie), de trotse winnaar van vorig jaar.

In 2019 kregen de genomineerden Kees Den Uil (Euroma), Team Lipton (Unilever) en Ad Jansen (Suiker Unie) een podium voor hun inspirerende projecten. De Award staat open voor alle leden van de FNLI.  Wilt u dit jaar kans maken op de FNLI Award met bijbehorend geldbedrag, te gebruiken voor de verdere optimalisatie van uw project/initiatief? En een podium krijgen voor uw werk? Meld u dan voor 15 april aan!

Tijdens de uitreiking op 10 oktober ontvangt de winnaar niet alleen de allereerste FNLI Award en een geldbedrag, maar mag ook een jaar lang de eervolle titel ‘Frontrunner van de levensmiddelenindustrie’ worden gevoerd.